Kyllä meni hermot viime viikolla töissä, kun työkavereista suurin osa on raskaana/pienen lasten äitejä/tulossa raskaaksi ja jutut arvatenkin liittyvät ainoastaan lapsiin ja raskauksiin. Ja kyllä, yksi työkaveri tosissaan ilmoitti, että aikoo olla kolmen kuukauden päästä raskaana. Laskettu aika on sitten maaliskuun alussa, eli äitiysloma alkaa helmikuussa. Ja tällä hetkellä hän siis EI ole raskaana.

Ihan kiva, että toiset voi noin suunnitella elämänsä juuri niin kuin parhaiten omiin aikatauluihin sopii. Ja hän on tosiaan tehnyt sen ennenkin : ensimmäinen lapsi pantiin alulle aivan sopivasti isän kesälomiksi. Ja kyllä, raskaustestin positiivisesta tuloksesta ilmoitettiin Facebookissa samana iltana. Mikä nyt olisikaan voinut mennä pieleen?

Ei saisi olla näin katkera! Eihän muiden lapset ole multa pois! Mutta tuli kyllä selväksi, että mulla ja noilla työkavereilla ei tosiaan ole paljonkaan yhteistä enää. Töissä kaikki puheet liittyy lapsiin, lapsiperheisiin ja raskauksiin. Mitäpä mulla siihen sanomista. Olen siis hiljaa.